Privatlivspolitik

Hvem er vi:

Kiropraktisk Klinik Randers I/S
Kristrupvej 132
8960 Randers SØ
CVR nr. 29261717
https://kiroranders.dk/
email: info@kiropraktiskklinikranders.dk
tlf. 86 41 62 66

Vi er en dansk kiropraktisk klinik med beliggende i Randers. Klinikken blev overtaget i 1980’erne af Ulla Junge, under navnet Kiropraktisk Klinik ved Ulla Junge. I 2020 gennemgik klinikken et generationsskifte, da Ullas søn, Christian Junge, overtog klinikken. Herefter ændrede klinikken navn til Kiropraktisk Klinik Randers.

Services:

De viste behandlingstyper på hjemmesiden repræsenterer vores behandlinger på klinikken. Hvis du søger en behandlingstype, som ikke er vist på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Priser:

Alle priser på denne hjemmeside er i Danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Priserne er vejledende og vi tager højde for prisændringer og trykfejl.

Fortrolighedspolitik:

Klikken forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Klinikken vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Klinikken vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.